Váratlan dolog történt Harry herceggel

court Horizontal harry herceg
Britain's Prince Harry, Duke of Sussex arrives at the Royal Courts of Justice, Britain's High Court, in central London on March 28, 2023. - Prince Harry and pop superstar Elton John appeared at a London court, delivering a high-profile jolt to a privacy claim launched by celebrities and other figures against a newspaper publisher. The publisher of the Daily Mail, Associated Newspapers (ANL), is trying to end the high court claims brought over alleged unlawful activity at its titles. (Photo by Daniel LEAL / AFP)
Vágólapra másolva!
Vilmos herceget választották az Egyesült Államok kedvenc közéleti személyiségévé egy új közvélemény-kutatáson. A népszerűségi listán a férfi öccsét, Harry herceget és Donald Trump, egykori amerikai elnököt is megelőzte.
Vágólapra másolva!

Nem csorbította a walesi herceg jó hírnevét, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle kitálaltak vele kapcsolatban netflixes sorozatukban. A pár azt állította, Vilmos fizikailag bántalmazta testvérét. Ezen kívül arról számoltak be, Meghant a férfi durvának és bonyolultnak nevezte.

Úgy tűnik, ez a válaszadók többségét nem érdekelte, Vilmos herceg a Galloup közvélemény-kutató által végzett felmérésen az első helyen végzett

– írta meg a Daily Mail, amit a Bors szúrt ki. Arról is beszámoltak, hogy a Newsweek márciusi közvélemény-kutatása szerint Harry népszerűsége 48 pontot esett az Egyesült Államokban 2022 decembere óta.

Forrás: AFP