Magyar nővel jött össze a gazdag, világszerte ismert sztár

Timmy Trumpet és Tomcsányi Anett
Timmy Trumpet és Tomcsányi Anett
Vágólapra másolva!
Korábban már megírtuk, Gattyán Lilivel jöhetett össze A korona és a Sárkányok háza sztárja, Matt Smith. Rajta kívül számos más világsztár büszkélkedhet magyar párral, összeszedtünk néhányat közülük.
Vágólapra másolva!

Matt Smith és Gattyán Lili

Együtt látták vacsorázni Londonban Matt Smitht és a saját fürdőruhamárkájáról ismert Gattyán Lilit néhány nappal ezelőtt.

Matt Smith, színész, és Gattyán Lili a napokban randevúztak Forrás: JON KOPALOFF / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP, Instagram/ liligattyan

A fiatal nő egyébként az Egyesült Államokban él, pár produkcióban színésznőként is feltűnt már, nem mellesleg Gattyán György milliárdos lánya. Egy, a The Sunnak nyilatkozó szemtanú szerint egyértelműen randevún voltak, a vacsora után sétálgattak, viccelődtek és nevetgéltek, "biztos, hogy nem most találkoztak először."

Dylan Sprouse és Palvin Barbara

Az amerikai színész a vörösszőnyegen pillantotta meg először a magyar modellt, aki maga is világszinten ismert.

A szerelmesek hat év után döntöttek úgy, hogy összekötik az életüket. Nemrég, Barbara szüleinek birtokán mondták ki a boldogító igent.

Ez nem tetszett neki, azt mondta, nem érdekli, milyen szép vagyok. A többi pedig már történelem"
– mondta nevetve a modell nemrég egy interjúban.

Roberto Carlos és Horváth Alexandra

A világbajnok brazil focista 2005-ben ismerte meg a magyar nőt egy rendezvényen Budapesten. Szerelmük véget ért, született viszont egy közös gyerekük: Cristofer Roberto da Silva Horváth.

Roberto Carlos világbajnok focista, Horváth Alexandra, a férfi egykori szerelme és közös fiúk: Cristofer Roberto da Silva Horváth Forrás: SATHIRI KELPA / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP, TV2

A ma már tinédzser fiú édesapja nyomdokaiba szeretne lépni, válogatott focistának készül. Édesanyjával él Madridban, összesen nyolc féltestvére van.

A cikk folytatásáért lapozzon!