Arcátlannak nevezte egykori barátja Medveczky Ilonát

Medveczky Ilona 78 éves, GALÉRIA
Budapest, 2013. szeptember 18. Medveczky Ilona táncművész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Medveczky Ilona nemrég azt mondta, rengeteg barátjában csalódott, ezért ismét széttépte végrendeletét. Most megszólalt az egyik érintett.
Vágólapra másolva!

Korábban már megírtuk, Medveczky Ilona drasztikus lépésre szánta el magát elkeseredettségében, amit így magyarázott:

Nagyon ritkán voltam az életben beteg, de valahogy az utóbbi időben, a pandémia óta, miután mindent egyedül csináltam, halmoztam a kéz-, láb-, nyak- és gerinctöréseken át mindent. Pechemre, mikor kapjak csőtörést? December elejétől január végéig... Hát, bizony, a házban tizenkét fok volt. A barátok megkérdezték, miben segíthetnek, de tovább nem jutottak. Az okát pontosan tudtam, hogy azért, mert, ha vízvezeték-szerelőt hoznak, nekik kellene kifizetni" – mondta a művésznő, hozzátette, ott és akkor lehúzta a rolót. Most megszólalt az érintett barát, a Metropolnak mesélte el az ő verzióját.

A betegsége alatt a kutyájától a kertjén át a házáig mi gondoskodtunk mindenről. Intéztük a bevásárlásait, kiváltottuk a gyógyszereit, de még az arcfelvarrását is megcsináltuk, és a ruháit is mi vittük neki, természetesen teljesen ingyen. Ennek ellenére is sikerült mindenkivel nagyon csúnyán összevesznie. Nagyon csúnyán viselkedik, mondhatni gusztustalanul. Mindez szerintem nem a korral jár. Egyszerű veleszületett gonoszság és arcátlanság..." – mondta az egykori barát.

Forrás: MTI/Zih Zsolt