Újabb titokzatos időutazót találtak egy százéves fotón

időutazás
ha valaki azzal a szándékkal térne vissza a múltba, hogy megölje a saját apját, sikeres időutazás esetén sem tudná gyilkos tervét megvalósítani
Vágólapra másolva!
Döntse el Ön, tényleg egy szörfös srác került-e vissza az időben - a kinagyított képért lapozzon!
Vágólapra másolva!

Sokan szeretnek belelátni olyasmit régi fotográfiákba, ami valójában nincs ott, vagy az átlagososnál érdekesebbé, különösebbé teszi a képet. Egy példa erre az a fotó, amely az 1940-es években készült, és úgy tűnik, mintha valaki mobilon telefonálna rajta. De van egy másik is, legalább ilyen híres: a fekete-fehér felvétel a kétezres években került fel az internetre,1941-ben készült a kanadai South Fork híd újranyitásakor. A férfi, akit "időutazó hipszternek" neveztek el, kitűnik a tömegből. A két képet itt megnézheti.

Most épp egy 1917-es fotó izgatja az időutazás híveit, szerintük ezen a képen, amelyet felnagyítva megmutatunk a következő oldalon, egy fiatal szörfös fickó látható, egészen más közegben. Egy pikniken készülhetett a fotó, a dámák elegánsak, hosszú szoknyában vannak, karjuk is eltakarva, az urak hosszú nadrágban, ingben, kalapban, ahogy akkoriban mindenki járt - felnőttek nemigen hordtak akkoriban rövid nadrágot.

Köztük ücsörög egy kócos, 20 és 30 közötti fiatalember, pólóban és rövidnadrágban: van nő, aki épp rá mutat, a mellette ülő úr pedig csodálkozva nézi, mintha nem értené, hogy került oda. A kinagyított képért lapozzon!