Döbbenetes dolgot tett Alekosz egyik rajongója

Nagy Alekosz Alekosz csajozás nők
Vágólapra másolva!
A botrányairól ismert egykori valóságshow-szereplő, Nagy Alekosz folyton hergeli a követőit valamilyen hajmeresztő történettel. Valahogy mindig eléri, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, semmitől sem riad vissza. Nagy Alekosz általában saját maga tesz olyat, amivel újra beszédtéma lehet, most azonban egy fiatal követője botránkoztatta meg a nyilvánosságot, viszont a botrányhős nagyon büszke a fiúra.
Vágólapra másolva!

Nagy Alekosz szereplés iránti mániája úgy tűnik, hogy sosem hagy alább, mindig talál magának valamilyen indokot arra, hogy szerepelhessen. Legközelebb az Ázsia Expressz következő évadában tűnik fel a tévéképernyőn, de addig is fenn kell tartani az érdeklődést maga iránt.

Nagy Alekosz az Ázsia Expressz következő évadában tér vissza a képernyőre Forrás: TV2

Most egy elképesztő felvételt tett arról közzé a hivatalos Facebook-oldalán, hogy egy fiatal követője hatalmas gesztust tett felé, ugyanis magára tetováltatta az egykori realitysztár arcképét. A tetoválás Nagy Alekosz egy karikatúrája alapján készült, melyen koronában látható, orrkarikával az orrában. Ő ezt nem bánja, sőt büszkén mutogatja mindenkinek, hogy mennyien szeretik őt a mai napig és hálás a budapesti fiúnak, hogy ezt tette, sőt, szerinte ez a hatalmas intelligenciájáról árulkodik.

"12 éve rádióban televízióban, interneten egyaránt. Rendszeres rajongók kétnaponta a házam előtt, YouTuberek, akik Alekoszok akarnak lenni, és videójukban egy napig úgy élnek ahogy én, országjárás, és közönségtalálkozók. Soha ekkora rajongás nem volt irántam a ValóVilág óta. A plázában szinte lépni sem tudok az ifjúság telefonjainak kamerái kereszttüzéből. Mindenki Nagy Alekoszt akarja, mindenki vele akar lenni. Ennek a rajongásnak fő bizodéka, most ez.

- írta bejegyzésében Nagy Alekosz, aki egy képet is mutatott a tetoválásról.