Kijött a repülőgép mosdójából, mindenki őt bámulta - videó

ROMANIA - 48 HOURS IN CLUJ-NAPOCA Hongrie Hungary Judet Romania Roumanie Transylvania Transylvanie WizzAir airplane ascent avion bagages bags clients compagnie aerienne customers day depart flight jour montee passager passenger sacs tarmac travel traveler
Romania, Cluj-Napoca, 2022-04-19. Passengers board a plane of the Hungarian company Wizzair from the tarmac of the airport in Cluj-Napoca. Photograph by Justine Bonnery / Hans Lucas. Roumanie, Cluj-Napoca, 2022-04-19. Des passagers montent dans un avion de la compagnie hongroise Wizzair depuis le tarmac de l aeroport de Cluj-Napoca. Photographie de Justine Bonnery / Hans Lucas. (Photo by Justine Bonnery / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP)
Vágólapra másolva!
Emlékezetes út volt ez legalább két utasnak.
Vágólapra másolva!

Vannak hosszú, unalmas, eseménytelen repülőutak, amikor egyszerűen nincs mit csinálni: sokan nem tudnak aludni a gépen, a szűk helyeken, olvasni nem akarnak, mobilnet nincs, beszélgetni pedig sokan nem szeretnek, mert félő, hogy sokakat zavarna a folyamatos trécselés. De ha lánykérés van, és ebbe a vőlegényjelölt be is avatja a többieket, akkor gyorsabban múlnak a percek. Mint a videón látható, itt a férfi legalább húsz utast értesített arról, mi várható, ha a szerelme kijön a vécéről - nos, volt nagy meglepetés.