Ezt üzente Krausz Gábor Tóth Gabinak

Tóth Gabi és Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Lassan egy hónapja, hogy nyilvánosságra hozta Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor, hogy külön utakon folytatják, de nem csitulnak a kedélyek körülöttük. A nyilatkozatuk óta nem beszéltek a magánéletükről, ugyanis kislányuk, Hannaróza érdekeit tartják szem előtt. A séfnek valószínűleg nehezére eshet, hogy felesége máris boldog egy új férfi oldalán, most megdöbbentő üzenetet küldött neki.
Vágólapra másolva!

Krausz Gábor valószínűleg neheztel feleségére, Tóth Gabira, amiért ilyen gyorsan megtalálta a boldogságot, ezért most egy hozzászólásban vágott vissza feleségének.

Tóth Gabi nem sokáig titkolta, hogy új párja van, aki a Fricska táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence. A táncosok hivatalos oldalán is megerősítette a hírt, ugyanis az egyik kép alá minden táncosnak fehér szívet küldött, kivéve új barátját, aki pirosat kapott.

Krausz Gábor is ezt a példát követte, az alábbi képre reagálva, ami Tóth Vera esküvőjén készült. A séf kommenben fehér szívet küldött Tóth Gabinak, míg sógornőjének és kislányának pirosat, ezzel is jelezve, hogy felesége közömbös a számára.