Zenésztársa megszólalt az életveszélyes állapotban kórházba szállított énekesről

Benyó Miki és MC Hawer
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, augusztus közepén került életveszélyes állapotban kórházba Tekknő Miki, aki váratlanul kétoldali szívinfarktust kapott. A mentők rögtön intenzív osztályra szállították, ahol sürgős, életmentő műtéten esett át. Túl az életveszélyen maga is bejelentkezett a követőihez, hogy megnyugtassa azokat, most zenésztársa, MC Hawer újabb információkat közölt az énekesről.
Vágólapra másolva!

A műtétje után is sokáig kritikus állapotban lévő Tekknő Miki hosszas gyógyulásnak néz elébe, addig zenésztársa, MC Hawer egyedül áll helyt a színpadon azért, hogy beteg zenésztársát is támogatni tudja. Bár a szívinfarktus miatt műtött énekes azóta sem jelentkezett, mivel gyógyulására koncentrál, most barátja elmondta, hogy mit lehet tudni az állapotáról.

Már kutyát is sétáltatott, de még hamar kimerül. Ha minden jól megy, szeptember végén már együtt mehetünk a fellépésekre" - mondta MC Hawer, aki elárulta, hogy barátja jelenleg Balatonfüreden van rehabilitáción. Amíg Tekknő Miki felépülésén dolgozik, addig zenésztársa nem áll meg, fellépésekre jár és bízik abban, hogy minél hamarabb együtt állhatnak újra a színpadra.

Azzal, hogy a szervezők nem mondják le a koncertjeinket, Mikinek is segítenek, hiszen mindkettőnknek fő anyagi forrásai a fellépések. Nem vagyunk áruk, akiket csak felraknak a színpadra, hogy produkáljátok magatokat" - mondta a Borsnak Koczka Géza, azaz MC Hawer, aki jó hírekkel tudott szolgálni zenésztársa állapotáról.

MC Hawernek most zenésztársa nélkül kell helytállnia a színpadon, reméli Tekknő Miki minél előbb felépül Forrás: MC Hawer és a Tekknő Facebook-oldala