Újabb magyarázkodásba kezdett Opitz Barbi a sírós, segélykérős videója után

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Még mindig védi a barátját, de már nem tagadja a veszekedéseket Opitz Barbi, aki a napokban egy sírós, segélykérős videójával ijesztett rá a követőire az Instagram-oldalán. Az utóbbi hetekben többször előfordult, hogy az egyik nap szakítottak, majd gyorsan kibékültek, a párkapcsolatuk már teljesen követhetetlenné vált.
Vágólapra másolva!

Többen vasárnapra virradóra kezdtek aggódni, mert az énekesnő egy néhány másodperces, sírós videót osztott meg a közösségi oldalán. A felvételt hamar törölte, de utólag próbálja megmagyarázni, miért félt és sírt annyira.

– mondta el a Blikknek Opitz Barbi, aki leszögezte, hogy nem szenzációhajhászás miatt vitatkoznak sokat.

Forrás: Opitz Barbi/Instagram

Nem megjátszásból szoktunk szakítani, olyankor az indulatok hevében döntünk így. Eddig egy nap volt a leghosszabb idő, amíg nem beszéltünk, mindig hamar kibékülünk" - részletezte.

A fiatal lány körül egyre több a botrány, az édesapjával többször összeveszett a nyilvánosság előtt, nemrégiben pedig kiderült, hogy az édesanyja ellen zaklatás és súlyos testi sértés miatt indult eljárás, mert a napokban tettlegességig fajult egy vita közte és Albert között, ő pedig bántalmazta a férfit.

Forrás: Serleg Albert/Instagram

"A problémáim összetettek, nem csak a párkapcsolatomról van szó, hanem arról is, hogy a magánéletemben történtek olyan dolgok, amik miatt sokszor magam alatt vagyok, és nehezebben tudok dolgozni, képtelen vagyok alkotni" - mondta, majd hozzátette:

Tudom, hogy botrányosnak tűnünk, de inkább élünk így, mint hazugságban, hogy aztán derült égből villámcsapásként érje az embereket, hogy nekünk is vannak problémáink. Mi egymást a legboldogabbá és a legszomorúbbá tudjuk tenni, akkor pedig iszonyú mélypontokat élünk meg. Ez is a szerelem egy formája."