Ezért nem tér vissza Andrei Mangra a Dancing with the Starsba

Dancing with the Stars sajtóesemény Tóth Andi énekesnő, 2020 legsokoldalúbb női előadója és Andrei Mangra, Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, valamint latin-showtánc finalista,
Tóth Andi énekesnő, 2020 legsokoldalúbb női előadója és Andrei Mangra, Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, valamint latin-showtánc finalista,
Vágólapra másolva!
Andrei Mangra külföldre utazik, így nem szerepel a Dancing with the Stars idei évadában. Évekig ő volt az egyik meghatározó szereplője a TV2 nagyszabású produkciójának, Tóth Andival meg is nyerték a műsort. Nem véletlen talán, hogy követői nem fogadják el a táncos döntését olyan könnyen.
Vágólapra másolva!

Megható videót tett közzé Instagram oldalán Andrei Mangra. A korlátozott ideig elérhető felvételt egy követője készítette.

Ne feledd, mi bármikor visszavárunk" – üzent az illető, amire a táncos ezt válaszolta: "Köszi! És sok sikert mindenkinek idén!" Andrei a Blikknek beszélt arról, miért döntött így.

32 éves vagyok, és nagyon szeretnék még táncolni, amíg a testem bírja! Nem feltétlenül külföldön, hanem ahol kapok lehetőséget. Ha Magyarországon kapnék, akkor itt. Tavaly egy évig csak tanítottam, de az most nekem nem elég, nem adja azt a lelki feltöltést. Minden lehetőséget meg akarok ragadni arra, hogy felléphessek" - mondta őszintén a vidám táncos.