Megdöbbentő részleteket árult el válásáról Kembe Sorel

Kondákor Zsófi és Kembe Sorel
Vágólapra másolva!
Kembe Sorel és Kondákor Zsófia a Jóban Rosszban forgatásán találtak egymásra. 2017-ben azonban úgy döntöttek, elválnak. A szakítás nem volt vitáktól mentes, erről beszélt most a színész.
Vágólapra másolva!

Kembe Sorel egy TikTok videóban reagált arra, hogy mostanában rengetegen elválnak.

"A celebek élete mindig szolgáltat valami jó sztorit. Most például az tűnt fel, hogy folyamatosan válik mindegyik. Hogyha lehet hinni a híradásoknak, azt is sza*ul csinálják! És erre csak most jöttem rá, mivel én is sza*ul csináltam. Ahelyett, hogy a gyerekelhelyezést és a vagyoni kérdéseket már akkor megbeszélnék, mielőtt bejelentenék a szakítást" – kezdte a színész.

Eközben a gyerek rommá sérül. Higgyetek nekem, tapasztalatból beszélek" – mondta a Jóban Rosszban sztárja, aki a sorozat forgatásán szeretett kislánya anyjába.

Forrás: TV2

"Ha újrakezdhetném, teljesen biztos vagyok benne, hogy sokkal higgadtabban, érzelmileg nem túlfűtött állapotban, és nem a nyilvánosság előtt csinálnám! Van tapasztalatom abban, hogy mi mindent vitt rossz irányba az, hogy hallgattam az igazságérzetemre. Kiálltam az igazamért" – nyilatkozta Kembe Sorel a Ripostnak.

Sértettség, megbántottság, akarat, és férfiként nem viseltem jól az igazságszolgáltatás jogi bugyrait sem. A válás így is, úgy is nehéz, nem számít ki a csóró, ki nem. Egy lehet csak a fontos: a gyerek! A férfi ego és a női pénzéhség is le van sza*va!" – tette hozzá a színész, aki elárulta, évekig ment náluk között az adok-kapok, de mára már konszolidálódott a helyzet. Úgy fogalmazott, nem büszke arra, hogy kiteregette a szennyest. Lányával szerencsére szuper a kapcsolata, amikor csak tehetik, együtt vannak: nyaralni, koncertekre járnak.

@iamkembesorel Elválni lehetne normálisan is. IG: iamkembesorel #fyp#kembesorel#válás#vagyon#gyerek♬ Epic Music(863502) - Draganov89