Egyre nagyobb bajban van Fekete Dávid, nem védheti az ügyvédje a börtönt megjárt énekest

Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Mindent felboríthat Fekete Dávid perében, hogy védőügyvédjét kitiltották az ügyből.
Vágólapra másolva!

Hamarosan folytatódik Fekete Dávid pere, amiben az egykori az énekest azzal vádolják, hogy nagy összegű csalást követett el. A nyár elején egy háromnapos tárgyaláson hallgatták meg a feljelentőket és tekintették meg a bizonyítékokat, amiket a peres felek nyújtottak be a nyomozás során. Az énekes és képviselője kérvényezték, hogy szabadlábon védekezhessenek tovább. Végül a tárgyalás utolsó napján a bíroság úgy határozott, hogy Fekete Dávid Győr területén szabadon mozoghat, valamint Lébénybe is elmehet ikerfiai miatt. Emellett minden kedden és szerdán a dunaújvárosi munkahelyére szintén bejárhat.

Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Mint írtuk, a következő tárgyalásra Fekete Dávid határozottan és bizakodva készült, de úgy tűnik, nem lesz minden zökkenőmentes. A Bors szerint jóváhagyták azt az elfogultsági indítványt, amit Fekete Dávid védőügyvédje, Dr. Kaposi Gergellyel szemben nyújtottak be. Ennek eredményeként az énekes védőjét kizárták az ügyből, így az alperesnek és csapatának mindent jól át kell gondolniuk és új jogi képviselőt kell keresniük a tárgyalás hátralévő részére.

A lap telefonon kereste meg az énekest, aki szerint valótlan a felperesek állítása. Korábban ugyanis, az egyik napilap arról számolt be, hogy Dávid védője, annál az ügyvédi irodánál dolgozott, amely a felpereseket képviselte és állítólag többször is jelen volt, az ügyet érintő megbeszélések alatt. Ismerhette a felperesek összes stratégiáját.

– mondta a Borsnak Fekete Dávid.