Vágólapra másolva!
Bedagadt az egész torkom, hogy azt éreztem, meg fogok fulladni - mondta a Mokkában. 
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina férje kénytelen pár napot kihagyni, orvosi utasításra. Mint a TV2 reggeli műsorában elárulta, próbálta eltitkolni, hogy kezelik, de most gyógyszereket szed és állapota javul.

G.w.M alig kapott levegőt tv2

„Próbáltam titokban tartani és megoldani a problémámat. Egyik hajnalban arra ébredtem, hogy nagyon rosszul érzem magam, rázott a hideg, aztán melegem volt. Azt sem tudtam, mi történt, és másnapra olyan szinten bedagadt az egész torkom, hogy

Azóta kaptam gyógyszerek rá és egyre jobban vagyok, kiengedtek a kórházból. Nem volt ilyen soha, kényszerpihenőre tettek, a turnémat le is kellett mondanom. Remélem, hogy jövő héten helyre tudom rázni magam!" – magyarázta.

G.w.M a Mutasd a hangod! forgatásán is járt, ahol nagyon jól érezte magát, miközben Hargitai Beának, Liptai Claudiának, Rákóczi Ferinek és Papp Szabinak volt segítségére. A sztároknak szombat este ismét a játékosokkal együtt el kell dönteniük, hogy a karakterek közül ki tud énekelni, vagy ki az aki csak playback-el. G.w.M hangsúlyozta, hogy ő nem tudna tátogni a zenéire, ugyanis a rap az egy olyan műfaj, amiben ezt lehetetlen megoldani.

A videóból kiderül, melyik műsorban tűnik fel legközelebb. Lapozzon!