Így próbálják meghódítani a válófélben lévő Sydney van den Bosch-t

Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, nemrég ért véget Sydney van den Bosch és férje, Egerszegi Tamás házassága. A Szerencsekerék háziasszonya könnyek között vallotta be, hogy már menthetetlen volt a kapcsolat, férje el is költözött tőle. A modellnek nincs oka az aggodalomra, hogy sokáig magányos lesz, ugyanis folyton ostromolják a férfiak.
Vágólapra másolva!

A TV2 nagysikerű műsora, a Szerencsekerék egy ideje vadonatúj részekkel jelentkezik, sőt, hétvégente VIP adást láthatnak a nézők, melyben csak és kizárólag ismert emberek próbálnak szerencsét Kasza Tibinél. Az egyik ilyen adásban Lékai-Kiss Ramóna, Ördög Nóra és Köllő Babett vendégszerepeltek, így természetesen szóba került, hogy milyen módszerekkel próbálták meg őket levenni a lábukról.

Lékai-Kiss Ramóna elég bizarr történetet mesélt arról, hogy őt nyers hússal is próbálták már meghódítani, amire a Szerencselány elmondta, hogy őt pedig cappuccinóval ajándékozta meg egy férfi rendszeresen.

Volt egy fiatalember, aki egy éven keresztül, minden héten hétfőn, szerdán és pénteken a kocsimra helyezett egy pohár cappuccinót. Elmentem vele egyszer vacsorázni, mert azt éreztem, megérdemli" - mesélte a történetet Sydney van den Bosch, akit végül nem tudott meghódítani a férfi, de értékelte a gesztust.