Újabb sztárt dobáltak meg koncert közben - videó

Elképesztő produkciók, mesés ruhaköltemények - Ilyen volt MTV Video Music Awards! - Galéria
Maluma
Vágólapra másolva!
Ijesztő szokás terjed a koncertre látogatók körében, melyet az utóbbi időben több sztár is megtapasztalhatott a színpadra állva. Az énekesek a legváltozatosabb tárgyakkal találhatják szembe magukat előadásuk közben, hol telefon, hol emberi hamvak repkednek feléjük, mint Pink esetében, miközben ők pedig értetlenül állnak a színpadon. Egyre több és durvább esetről hallani az elmúlt évben, egyelőre nem tudni, hogy miért terjed ez a furcsa szokás, a napokban is durván megdobtak egy előadót.
Vágólapra másolva!

Megdöbbentő eseményeknek lehettek szemtanúi azok a nézők, akik múlt hét csütörtökön ellátogattak a kolumbiai származású Maluma San Antoniói koncertjére, ugyanis nagyon hasonló szituáció történt vele, mint nemrég Bebe Rexhával, akit olyan súlyosan megdobtak telefonnal egy fellépése alatt, hogy mentőt kellett hozzá hívni.

Maluma sem úszta meg a dobálózó rajongót, hozzávágtak egy telefont az egyik fellépésén Forrás: Getty Images for MTV/MTV/Jeff Kravitz/Mtv Vmas 2020

A 29 éves énekesnek nagyobb szerencséje volt, mint kolléganőjének, őt ugyanis a combján és nem az arcán érte az ütés. Maluma a meglepetéstől abbahagyta az előadást, a tömegbe nézett és kereste, hogy ki dobhatta meg. Az énekes a nézők között rámutatott valakire, és látták, ahogy azt kérdezi tőle:

- hangzott el a kérdés az énekestől.

Az általa gyanúsított rajongó nemmel válaszolt és rázta a fejét, Maluma pedig ujját felemelve dorgálta meg, és kétszer is felszólította ezt követően:

- mondta az énekes, majd folytatta a koncertet, miközben a telefon végig a színpadon maradt.

A jelenlévő újságírók arról számoltak be, hogy a dobálózó rajongó végig ott tudott maradni a koncerten, megnézhette a műsort, de a telefont senki sem kereste, így nem világos, hogy végül visszaadták-e a tulajdonosának. hogy megnézze a műsor hátralévő részét - írja a TMZ.