Kulcsár Edinának üzengetnek G.w.M új videója miatt

Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és második férje ismét közös videóval jelentkezett a TikTokon, de biztosan nem olyan nézői reakcióra számítottak, mint amit kaptak - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk szerelme is egy videóklip forgatásán szökkent szárba, arról a szokásukról, hogy együtt szerepelnek, azóta sem tudtak lemondani. Tavaly két közös dalt is kiadtak, az egyiket például az egykori szépségkirálynő 32. születésnapján tettek elérhetővé. Edina terhessége miatt eddig nem tudott férje videóiban szerepelni.

Most azonban elkezdték forgatni G.w.M új slágerének a videóklipjét, ami a Vártalak címet viseli.

Egyértelmű volt számukra, hogy ők legyenek a főszereplői a klipnek. Nemrég egy kis bepillantást kaphattak a rajongók G.w.M TikTok-oldalán a készülő videóba. A jelenetben Edina háttal neki dőlt a falnak, míg Márk neki énekel. Bármennyire szerették volna Edináék, hogy szenvedélyes és szerelemtől fűtött legyen ez a jelenet, a legtöbb kommentelő nem így látta. Volt, aki azt pedzegette, hogy Edinán már nem látszik az a boldogság, mint korábban, de legtöbben kritikusabban fogalmaztak.

@gwmmusic_official ‼️G.w.M - Vártalak HAMAROSAN ‼️ #fy#foryou#nekedbe#nekedbelegyen#gwm#newsong# #kulcsaredina @Kulcsár Edina ♬ eredeti hang - GWMMUSIC_OFFICIAL

– írta egy hozzászóló.

– fejtette ki kritikáját a kommentelő.

Nyoma sincs a régi Edinának

Nem is olyan rég a rajongók is megjegyezték Edinának, hogy kezd egyre jobban eltávolodni attól a személytől, aki régen volt. Úgy érzik, ez alatt az egy év alatt az egykori szépségkirálynő teljesen kifordult önmagából. Ennek ékes bizonyítéka, hogy G.w.M hatására lecserélte a ruhatárát, valamint az ékszereit is, nem olyan régen pedig barna haját is kiszőkítette, ami miatt elkezdték Márk korábbi párjához, Nagy Melaniehoz hasonlítani.

– üzenték Edinának.