Hihetetlen átalakuláson ment keresztül a TV2 testére milliókat költő sztárja - fotó

Tuvic Aleksandra
Tuvic Aleksandra
Vágólapra másolva!
Tuvic Aleksandra soha nem titkolta, rengeteg alkalommal feküdt kés alá. Előkerült róla egy fotó, amin a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorának szereplője mintha egy másik ember lenne. 
Vágólapra másolva!

Dulin Metta és Tuvic Aleksandra voltak a Blikk Mizu? című műsorának legújabb vendégei. A Kőgazdag fiatalok sztárjai többek között a hozzászólásokról is beszélgettek.

– kezdte Dulin Metta mosolyogva. Tuvic Aleksandra úgy fogalmazott, ő egyáltalán nem is várt pozitív hozzászólásokat, de nem veszi zokon, ha kritizálják.

Vannak olyan kommentek, amik nagyon ötletesek" – mondta Szandi, akinek már rengeteg szépészeti beavatkozása volt, és mint mondja, állandóan ez a téma vele kapcsolatban.

Én úgy vagyok vele, hogy szerintem nagyon sok ember plasztikáztat és nagyon kevesen vállalják fel... Én amikor felvállaltam a Nagy Ő-s korszakban is, hogy én plasztikáztattam, akkor ez akkora nagy dolog volt, mert senki nem vallotta be és egy ilyen tabutéma volt kicsit Magyarországon, hogy valaki kés alá fekszik... Nekem akkora orrom volt, hogy kimentem az erkélyre, azt hitték, könyöklök..." – magyarázta viccesen Szandi, akiről egy olyan régit fotót szúrt ki a lap, amin egyszerűen rá sem lehet ismerni.

Dulin Metta anyukája elől eltitkolta, hogy megcsináltatta a száját, a melleit persze nem tudta.

Nekem kétszer lett megműtve a mellem... Abszolút önmagamnak akartam megfelelni, és igen, nekem sokkal jobb érzés lett belenézni a tükörbe és igenis önbizalmat adott" – árulta el az egykor Árpa Attila szerelméért küzdő celeb.