A sok botrány után szétesett Opitz Barbi családja

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő barátját nem tudják elfogadni.
Vágólapra másolva!

Egyre aggasztóbb hírek érkeznek Opitz Barbiról, aki korábban sem élt túl nyugodt életet, de az elmúlt egy évben megdöbbentő helyzetekbe került. A fiatal énekesnőt 2016-ban ismerte meg a közönség, mikor megnyert egy tehetségkutatót. Énekesnőként azóta is aktív, koncertjeivel bejárja az országot, és folyamatosan jelentkezik új dalokkal is. Ez azonban az utóbbi időben háttérbe szorult,

leginkább botrányaival szerepel a sajtóban.

Egyre többen aggódnak érte, akik figyelemmel követik a sorsa alakulását, mert úgy látják: fennáll a veszélye, hogy bántalmazó kapcsolatából nem tud szabadulni, és botrányai egyfajta segélykiáltások a nyilvánosságnak - erről hosszabban itt írtunk.

Opitz Barbi Forrás: Opitz Barbi/Instagram

A Bors szerint az apja külfölön próbálnak szerencsét. "A szülők nincsenek jól, az egyik veszekedésnél Barbi apja azt mondta az anyjának, hogy a nő nyugodtan élje az életét, menjen amerre akar, mert Tamás is menni készül. Állítólag Olaszországban tervez új életet kezdeni. Itthon már nincs maradása. Az Opitz család sajnos úgy fest, darabokra esik szét" - mondta egy informátor.