Meglepő fordulat a magyar sztárpár életében

Pap Rita, Bodnár Attila
Vágólapra másolva!
Újra megalakul a Modern Hungária nevű zenekar több mint harminc év kihagyás után. Az együttes a legendás dalok mellett új számokkal is készül. Bodnár Attila elárulta, rengeteg fiatallal veszik körbe magukat.
Vágólapra másolva!

Nem most merült fel először Bodnár Attila és Pap Rita életében, hogy arra gondoltak, újból össze kell állnia a zenekarnak.

– mondta a Borsnak Bodnár Attila. Úgy fogalmazott, ahogy teltek az évek, azt tapasztalta, hogy ezek a dalok nagyon mélyen megmaradtak az emberekben.

Forrás: TV2

"Akárhol jártunk Ritával, szinte mindig felmerült, hogy miért nem csinálok bandát, s javasolták, hogy a már ismert slágereink mellett újabbakat is készítsek! 2002-ben kísérletet tettem a zenekar újraélesztésére, és felhívtam a két lányt és Mikit. A lányok még csak akarták volna, de Miki azt mondta: már nem akar bandázni. Mindenki csinálta a maga dolgát és járta a saját útját. Időközben a két lány (Csordás Ilona és Jovás Beatrix, a szerk.) eltávozott sajnos erről a világról, így az a formáció már nem jöhet létre" – mondta a zenész. Az új felállásban több fiatal is dolgozik.

Rengeteg dalt írtam az idők folyamán. Olyanokat is, amit én nem tudok olyan hitelesen előadni, mint egy fiatal! Így aztán végre egyszer csak bekattant, megtaláltam a helyes megoldást: hogy az én előadásaimra, koncertjeimre hívjak tehetséges fiatalokat, akik eléneklik ezeket az új dalokat! − árulta el a Bodnár Attila, aki a fellépéseiken főattrakcióként elénekli a régi nagy slágereket, illetve néhány dalukat feleségével, Pap Ritával.

Forrás: RTL Klub

És itt jegyzem meg, hogy még azt is biztosra veszem, hogy a koncertjeink 28–42 éves korú közönsége kórusban fogja követelni Ritától, hogy a Kuckó Mackót is énekelje el! Így van ez rendjén: a jó zene a lényeg, és ami az emberek életének a része és örömet okoz, az velük együtt él életük végéig, sőt még a gyermekeiknek is átadják. Olyan előadás-sorozatot szeretnék létrehozni, ahol a zene, a mondanivaló és a színpadi látvány mellett a tehetségeket fellelve és segítve, generációkat egymáshoz közel hozva, az összetartozás érzésével és erejével kíván tanítani, nevelni és szórakoztatni" – magyarázta a dalszerző. Fiatal énekeseiket egy különleges tehetségkutató keretein belül választották ki.

Az anyukájától tudtam meg, hogy születetten félszeg alkata miatt sokáig gátlásai voltak. Én meg tudom, hogy pont ez kellett a tehetsége feltörésének, mert ettől lett szenvedélyes és kitörni akaró ereje a hangjának! Ahogy drága jó Sik Olga tanárnőm mondta: „Ja kérem, a tehetségnek a szenvedés kell, mert az segít és attól lesz még jobb és magával ragadóbb". A sztárpár lánya, Fanni is nagyon tehetséges énekes.