Bocsánatot kért a Dancing with the Stars sokat támadott kiesője

dancing, with, the, stars, 2023, TV2,
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Simon Kornél és Szőke Zsuzsi estek ki a Dancing with the Stars idei szériájának első adásából, ami után Gelencsér Tímeának is nyilatkoztak a táncos vetélkedő háttérműsorában. A színész elég ideges volt a kiesés miatt, a zsűri döntését kifogásolta. 
Vágólapra másolva!

"Szerintem nem követtünk el hibát, egyszerűen más a trend, más szelek fújnak, mást látott a zsűri, nem akarom rájuk kenni, persze, de szerintem... ezt benézték. Ezt baromira benézték, és egy másik mozit néztek. Vajkot ismerem régóta, ismerem az ő érzékenységét, Tamást is, Nórit is ismerem – voltaképpen csodálkozom. Nem jött át a történet" – mondta Simon Kornél, láthatóan nagyot csalódottan. Erről itt írtunk korábban.

Eszenyi Enikőék megúszták, Simon Kornélék búcsúztak Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Simon Kornélék a Mokka vendégei voltak október 16-án. A színész elmondta, hogy sok véleményt hallott-látott magáról, de ez egy verseny: "Egy versenyzőnek pedig meg kell tanulnia alázattal nyerni és emelt fővel veszíteni. Ez utóbbival nekem van tennivalóm" - vallotta be. "Az volt az érzésem, hogy sokan úgy gondolják, hogy nem cselekedtem helyesen" - magyarázkodott.

"Ezúton szeretnék mindenkitől elnézést kérni, akit valamilyen módon megbántottam, vagy olyat mondtam volna, ami nem ildomos egy ilyen alkalommal" - tette hozzá Simon Kornél. Táncpartnere, Szőke Zsuzsi is reagált a szombati eseményekre, a részletekért, a videóért lapozzon!