Meglepő dolgot állít Azahriahról Zámbó Szebasztián

Zámbó Jimmy
Vágólapra másolva!
Azahriah az ország legfelkapottabb zenésze ebben a pillanatban. Nincs olyan nap, hogy valaki ne mondaná el róla a véleményét. Megírtuk azt is, amikor Majka kiosztotta a zenésztársait és elmondta, szerinte Azahriah történelmet ír.
Vágólapra másolva!

Zámbó Szebasztián úgy fogalmazott a Ripostnak, nagyon büszke Azahriahra.

Elárulom, akkor lopta be magát a szívembe, mikor hozzányúlt Apu jól ismert dalához, az Egy jó asszony mindent megbocsát című slágeréhez. Csak a szöveget hagyta meg, s bár az új dal stílusa tőlem távol áll, mégis jó érzés hallgatni. Na meg látni, hogy hogy őrjöng a közönség, mikor előadja" – mondta Zámbó Jimmy fia, aki nagyon fontosnak tartja, hogy őrizzék az édesapja emlékét.

Forrás: Story magazin

„Őszintén szeretném, hogy Apu más dalait is feldolgozza, hiszen ezáltal megismerteti a fiatalokkal a Jimmy-számokat, amiknek nem szabad feledésbe merülniük... Apu is ugyanazt élhette át, mint most Azahriah. Az 1990-es években Apu is a semmiből robbant be, különösebb támogatás nélkül. A nagy népszerűség persze sok iriggyel is jár, pedig nem tudom, hogyan lehet belekötni a munkásságába. Talán csak csutkahegedűn nem tudott játszani: vitathatatlanul tehetséges zenész volt."