Újabb aljasságot követtek el Korda György és Balázs Klári ellen

Csináljuk a Fesztivált, sajtótájékoztató, MTVA, 2022.10.07, Budapest, sztárok, celebek Korda György, Balázs Klári
Csináljuk a Fesztivált sajtótájékoztató az MTVA-ban 2022 október 7-én
Vágólapra másolva!
Korda György és Balázs Klári életét már három éve keserítik meg azok az internetes csalók, akik magukat Balázs Klárinak adják ki és a nevében nyilatkoznak. Bár az egyik ilyen hamis Facebook-oldalt már sikeresen megszüntették, Kordáék még így sem lélegezhetnek fel, kiderült ugyanis, hogy egy másik személy folytatja ugyanazt a tevékenységet, amit az elődjei elkezdtek.
Vágólapra másolva!

Korda György és Balázs Klári menedzsmentje egy hivatalos közleményben kért segítséget, és elárulta, hogy a házaspár a hatóságokhoz fog fordulni.

"Az elmúlt hónapokban néhányszor kértük az Önök segítségét, mert egy vagy több, magát BALÁZS KLÁRI művésznő nevében nyilatkozó személy megtévesztette Önöket. Úgy tűnik, hogy a BALÁZS KLÁRI Fan Klubot/Rajongói Klubot sikeresen törölte a Facebook, de most egy újabb oldal jelent meg. Ennek képét és az oldalhoz köthető személyt, a hozzá kapcsolódó bejegyzéseket is csatoljuk. 2020 óta folyamatosan tart ez a folyamat, amit vélhetően ez a személy vagy/és társai idéznek elő" - olvasható a bejegyzésben.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ezúton nyilvánosan is megkérjük a fentebb említett személyt, hogy hagyjon fel tevékenységével, több oldalt ne hozzon létre Korda György és Balázs Klári nevében, illetve mellőzze a koncertje járást is a jövőben! Ellenkező esetben kénytelen leszünk a hatóságok segítségét kérni és hivatalos útra terelni az ügyet, amelyet eddig azért nem tettünk meg, mert bízunk az ügy békés lezárásában."