Mick Jagger elképesztő dolgokról beszélt

Rolling Stones lead singer Mick Jagger 1994
Vágólapra másolva!
Új albummal jelentkezett a Rolling Stones, Mick Jagger ennek apropóján adott interjút. A zenélésen kívül beszélt a gyereknevelésről és az elmúlásról is.
Vágólapra másolva!

Mick Jagger a The Guardiannak adott interjút, miután megjelent a Hackney Diamonds. Azt mondta, nagyon hiányzik neki a 2021-ben meghalt dobosuk, Charlie Watts.

Hiányzik a humora, a zenei ízlése, az eleganciája, a nemtörődöm hozzáállása... Utálom ezt mondani: ahogy öregszel, sok barátod meghal. Ez a 20-as éveidben kezdődik." Arra, hogy könnyebb lesz-e egy idő után a veszteség, határozottan felelt.

Nagyon sok ember hal meg a korosztályomból. Nincs nálam idősebb barátom, csak egy. A zenekaron kívül minden barátom sokkal fiatalabb. Ez így könnyebb" – mondta nevetve az énekes. A nyolcgyerekes énekes úgy fogalmazott, saját halandóságával először gyerekei születésekor szembesült. Azt mondta, ahogy születtek a gyerekek, úgy lett egyre engedékenyebb, de amikor 73 éves korában megszületett legkisebb fia, Deveraux, akkor rádöbbent, hogy kiesett a gyakorlatból és a

gyereknevelés nem olyan mint a biciklizés, amit elég egyszer megtanulni.