Hatalmas volt a pánik az Ázsia Expressz forgatásán a földrengés miatt

Ázsia Expressz, Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, ijesztő dolgok történtek az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát! sztárjaival: Kafi és Katinka nem akarták elhinni, hogy azonnal el kell hagyniuk a szállásukat, miután a tulajdonos telefonjára riasztás érkezett, és kiderült, hogy földrengés rázza meg a környéket.
Vágólapra másolva!

Békésnek ígérkezett az este a frissen alakult Kafi-Katinka páros számára Mexikóban, ahol egy fárasztó nap után sikerült egy nagyon kedves családnál szállást találniuk.

A modell és az énekesnő éppen egy kanapén ülve várták, hogy a háziak elkészítsék számukra a vacsorát, amikor az asztalon vészjósló szirénázásba kezdett vendéglátójuk telefonja.

Kiderült, hogy ugyanez történt a környék összes készülékén, hiszen egy központi rendszer küldött földrengésről figyelmeztetést a helyieknek.

Többen pánikba estek, Katinka azonban nyugalommal kezelte a helyzetet. Az énekesnő most a Borsnak mesélte el, mi is történt pontosan. "Ha valaki annyi éven át van Győzike mellett, mint Zsuzsi és én, az megtanulja, hogy a váratlan helyzetek nem ritkák, inkább egymást érik. Szegény Kafi és a háziak persze nem tudhatták, hogy személyemben egy örök túlélőt, vagy inkább egy csalánt tisztelhetnek, akibe nem üt a mennykő, így ők pánikoltak, ahogy kell" - idézte fel.

Forrás: TV2

Kafi és a háziak már mind az udvaron voltak, amikor én még a hátizsákomba hajtogattam vissza a ruháimat. Nincs az a földrengés, ami miatt én széthánynám a szennyesem. Szóval én battyogtam ki utoljára a házból és csak kint vettem észre, hogy az ott lakók kész kis túlélőcsomaggal, evakuálásra készen figyelik az eseményeket, akárcsak a szomszédaik. Akkor egy kicsit megijedtem, de mire leesett, hogy itt komoly para is lehetett volna, már vége is lett a bulinak. Frankón azt hittem, hogy látom is rengeni a földet, de kiderült, hogy csak egy kósza szellő fújta meg a fa leveleit" - magyarázta Katinka, majd hozzátette, ő az a típus, aki a bajban mindig hidegvérrel helytáll és csak később fogja fel, hogy mi is történt.