Zalatnay Sarolta ajánlatot tett Azahriahnak

Azahriah
Vágólapra másolva!
A fiatal magyar zenész, Azahriah pár nap alatt óriási sikert aratott, olyat, amit eddig még senkinek nem sikerült: úgy tűnik, három egymást követő telt házas koncertet ad a Puskás Arénában. Hogy mi lehet a titka, arról itt írtunk hosszabban, a Tények pedig utánajárt annak, hogy mit szólnak a hazai sztárok Azahriah sikereinek.
Vágólapra másolva!

"Nagyon rendben van, hogy valaki ilyen klasszul megcsinál egy karriert, és ilyen gyorsan ennyire népszerű lesz. Úgyhogy csak gratulálni tudok. Békéscsabán együtt volt koncertünk most, és látom az elszánt közönséget" - mesélte Csepregi Éva.

https://www.instagram.com/azahriah_official/

Zalatnay Sarolta is teljesen odáig van Azahriah-ért. "Először hirtelen nem értettem a szöveget, hogy most mi ez, most akkor angolul? Vagy belekeverve a fekete rappet? Vagy a magyar? Nem tudtam, hol tartunk. De aztán meg is szoktam, és azt mondtam magamban, hogy minden ilyen változás törvényszerű. De hogy ekkora népszerűség? Hát, kicsit irigylem, hogy nem a mi korunkban történt" - mondta, majd a Tények kérdésére azt is elárulta, hogy szívesen lenne Azahriah vokalistája, hiszen szívesen érezné ennek a sikernek az ízét.