Meglepő helyen dolgozik L.L. Junior idős édesanyja

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Szeretek dolgozni, és nem szeretnék kiszolgáltatva lenni - mondta az asszony.
Vágólapra másolva!

Fáni néni ismert asszony a budapesti Hunyadi téren, de az emberek korántsem azért keresik a társaságát, mert ő L.L. Junior édesanyja.

L.L. Junior tv2

"Sokan ismernek, mivel évtizedek óta itt dolgozom a Hunyadi téri piacon. A virágokat, az embereket és a munkámat is nagyon szeretem. Ez éltet. A kisfiam mindig mellettem volt, régebben nem virágokkal kereskedtünk, hanem mindenfélével.

És boldogan hozta nekem a pénzt, amiből természetesen tíz százalék jattot kapott. Már akkor kibontakozott benne az üzletember" - emlékezett a rapper édesanyja.

"Már nem lenne muszáj dolgoznom, mert tény és való, hogy a fiam nagyon sokat mondja nekem, hogy pihenjek végre. De én szeretem a munkám! A munka éltet. Az, hogy be legyek zárva a négy fal közé, és azt várjam, hogy vagy az egyik fiam, Zoltán vagy a másik, Laci jöjjön hozzám segítséget nyújtani... nem az az ember vagyok. Szeretek dolgozni, és nem szeretnék kiszolgáltatva lenni.

Megengedhetném magamnak, hogy ne dolgozzak, mert a fiam nagyon sokat segít rajtam. Laci mindig azt mondja: anyu, most már idős vagy, ne dolgozz, maradj otthon, élvezd az otthonodat, de nekem olyan jó ide kijönni" - magyarázta a Borsnak. Képeket itt talál róla.