Kiderült, hogy halt meg Matthew Perry: előkerült a segélyhívás

Matthew Perry élete képekben, galéria, 2023
Actor Matthew Perry arrives at the Los Angeles premiere of 17 Again at the Grauman's Chinese Theater in Hollywood, California, April 14, 2009. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Nyilvánosságra került a Matthew Perry házából indított utolsó telefonbeszélgetés, amit a megtalálása után rögzítettek. A Jóbarátok sztárját megtaláló asszisztens a 911-es segélyhívót tárcsázta, amint meglátta, mi történt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, ötvennégy éves korában meghalt Matthew Perry, aki az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. Rengeteg sztár és rajongó búcsúzik tőle világszerte, a sajtót már bejárták az első képek a tragédia helyszínéről. A rendőrség már átvizsgálta a Jóbarátok sztárjának Los Angeles-i otthonát, ahol különböző gyógyszereket találtak.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A színész házából érkező utolsó rögzített hívásában hallható a „23-as mentés” kifejezés, ami a helyi tűzoltókat jelenti, illetve állítólag elhangzik a „fulladás” szó. Bár a 16 másodperc hosszúságú felvétel nem döntő bizonyíték, eszerint a sztár halálának oka fulladás volt - írja a Mirror.

A bűnüldözési szervektől kapott információk megerősítették, hogy az idegenkezűséget kizárták, de Perry lakcímén vényköteles gyógyszereket is találtak. A hatóságok közölték, hogy a halál okát egy ideig még nem fedik fel. A Los Angeles-i rendőrkapitány hozzátette, „jelenleg nem gyanakszanak bűncselekményre".

A helyi orvosszakértői hivatalnak további vizsgálati lépéseket kell tennie, mielőtt következtetésre jutna

– derül ki a hivatal nyilvántartásából, amiben az olvasható, hogy az orvosszakértő vasárnap délután frissítette a jelentést Perry ügyében, és a halál okaként a következőt tüntette fel: "elhalasztva."