Ezért hallgatnak a Jóbarátok sztárjai Matthew Perry haláláról

Jóbarátok
Vágólapra másolva!
Múlt szombaton, október 28-án tragikus hirtelenséggel halt meg Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja. A színész 54 éves volt, Los Angeles-i otthonában találták meg a holttestét. A halálát fulladás okozhatta, de továbbra is folynak a vizsgálatok. A színész halálhíre óta is özönlenek a részvétnyilvánítások, megemlékezések a közösségi médiában, viszont a Jóbarátok színészei máig nem szólaltak meg, pedig mindenki nagyon várja a reakciójukat. Most kiderült, miért hallgat mind az öt színész Perry halálával kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Hivatalos forrásból is megerősítették, hogy miért nem szólaltak meg Matthew Perry színésztársai a halálhírét követően sem a sajtóban, sem a közösségi médiában. Kinsey Schofield, újságíró a GB Newsnak hétfő reggel elmondta, hogy a sztárok a következő napokban egy közös nyilatkozatot fognak kiadni ezzel kapcsolatban.

Forrásaink szerint nagyon megrázta őket Matthew Perry halála, mivel testvérükként szerették, és volt, hogy a legnehezebb időszakokban is ádázul védték őt" - magyarázta Schofield.

Ezek szerint napokon belül érkezhet a Jóbarátok színészeinek közös megemlékezése, mellyel jó barátjuk, kollégájuk előtt fognak tisztelegni. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow és David Schwimmer most nagyon nehéz időszakon mennek keresztül, hiszen nagyon megrázta őket Perry halála, de igyekeznek méltó módon elbúcsúztatni őt - írja a Daily Mail.

A Jóbarátok színészei a Jóbarátok: Újra együtt különkiadásán dolgoztak együtt utoljára, 2021-ben. Az öt jó barát közös nyilatkozattal búcsúztatja majd Matthew Perryt Instagram