Mindenki a Jóbarátok sztárjait keresi, itt van Lisa Kudrow üzenete

Jóbarátok sorozat, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry és Courtney Cox az 53. Golden Globe átadáson 1996. 01.21-én
Vágólapra másolva!
Egy világ várja, hogy hogyan reagálnak kollégájuk és barátjuk, Matthew Perry halálhírére a Jóbarátok sztárjai, akik eddig csendben gyászolták az 54 éves színészt. Közösségi oldalaikon sem osztottak meg semmit, valószínűleg még sokkos állapotban vannak Perry halála miatt. Most azonban Lisa Kudrow, azaz Phoebe Buffay megtörte a csendet jó barátja halálát illetően.
Vágólapra másolva!

Bár Lisa Kudrow nem közvetlen szólalt meg a sajtónak Matthew Perry haláláról, de a színésznő egy ismerőse elárulta, hogy a hatvanéves színésznőt mennyire lesújtotta kollégája, és jó barátja halálhíre.

Mert Matthew végre megbékélt önmagával, és épp élete egyik legjobb évét élte át a könyvbemutatója óta, ami szinte pontosan egy évvel ezelőtt volt. Élvezte az életet. Közelebb állt a szüleihez, mint valaha, és aktívan részt vett a józanságában. Ő is értetlenül áll a halálát kiváltó okok előtt" - mondta a Daily Mailnek Kudrow egy jó barátja, akinek a színésznő beszélt az érzéseiről. Sőt azt is elárulta, hogy a színésznő azon gondolkodik, hogy örökbe fogadja Matthew Perry kiskutyáját, Alfredot, akit a színész három évvel ezelőtt vett magához.