Meglepő kijelentést tett Azahriah

Azahriah
Vágólapra másolva!
Azahriah pár nap alatt óriási sikert aratott, olyat, amit eddig még senkinek nem sikerült: úgy tűnik, három egymást követő telt házas koncertet ad a Puskás Arénában. A magyar énekes hamarosan európai turnéra is indul, de elmondása szerint mégis az vonzza, hogy az utcán zenéljen a rajongóknak.
Vágólapra másolva!

Egyre erősödik a 21 éves zenész körül a felhajtás: Azahriah neve egyre inkább ismerősen cseng mindenkinek, rengetegen rajonganak a fiatal srác zenéiért, mi több, a nemzetközi színpadokat is sorra teltházzal veszi be.

Forrás: Azahriah/Facebook

Biztosan állítható tehát, hogy Baukó Attila, azaz Azahriah a szakmai sikerei csúcsán van, épp ezért meglepő, amit egy interjújában állít: a legszívesebben utcazenésznek állna nagykoncertek helyett.

"Ha teljesen ellehetetlenítenének, és nem tudnék mondjuk koncerteken fellépni, kit érdekel?! Megcsinálom ugyanúgy a zenéimet, felrakom, és hallgatni fogják" - idézte a Bors.

Persze, nem tudom, hogyan fogom ezek után megcsinálni ezt, hogy ne legyen nagy felhajtás, de akarom, mert az a legközelebbi zenei élmény, meg az akusztik koncertek" - részletezte.