Szabó Zsófi hatalmas melleit alig takarja a ruhája - videó

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Szabó Zsófi teljesen átalakult. Nemrég arról beszélt, elmondhatatlan boldogság számára, hogy a testéből keresi a kenyerét, ugyanis sokáig nem érezte jól magát a bőrében. Most egy újabb szexi videóval rukkolt elő az egykori sorozatszínésznő.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi nemrég arról beszélt Hajdú Péter műsorában, hogy mennyire zavarta korábban, hogy duci volt és ezt is folyton a fejéhez vágták, de egyáltalán nem emiatt fogyott le, hanem azért, mert egészségügyi problémái voltak, nehezen esett teherbe.

Egy túlsúlyos, inzulinrezisztenciás nő kevésbé tud teherbe esni. Amikor még Mendel előtt próbálkoztunk, akkor derült ki nálam ez a probléma. Fogytam is egy jó 5-6 kilót, és még mindig nem jött össze a pici. Aztán összejött, hála az égnek.

De nem gyógyultam meg. Ebből nem lehet csak úgy meggyógyulni, hogy azt mondod, hogy diétázol három hónapig, fogysz 4-5 kilót, és akkor már jól vagy. Ezt folyamatosan, életmódszerűen kell tartani. Foglalkozom ezzel, és bikinimodellként képviselek Magyarországon egy világmárkát" – magyarázta Szabó Zsófi, aki büszke arra, amit elért.

Most egy újabb szexi videóval jelentkezett Instagram oldalán.