Molnár Anikó az adócsaló pornómodellnek üzent

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Molnár Anikó üzent a magyar celebnek, aki hozzá hasonlóan milliókat szedett össze az OnlyFansből – csak éppen adót nem fizetett a bevétele után.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, nyomoz a NAV egy magyar celeb után, aki az OnlyFansen közzétett meztelen tartalmaival nagyjából 15 millió forint bevételre tett szert, de nem fizetett utána adót.

Molnár Anikó Forrás: Instagram/Molnár Anikó

Mivel Molnár Anikó az egyik legismertebb magyar OnlyFans-modell, a hír hallatán egyből közölte, hogy nem róla van szó – azóta pedig bővebben is nyilatkozott. "Értetlenül állok a történtek előtt. Először is

Köztük engem is, aki soha nem sértettem törvényt, és teljesen legálisan működtetem a vállalkozásomat. Arról már ne is beszéljünk, hogy a hír megjelenése után egy pár órával már ott tartottunk, hogy újságírók hívtak fel azzal, hogy tudják, hogy én vagyok az adócsaló, és kommentáljam a hírt, illetve a fél interneten azt olvasni, hogy Molnár Anikó az, aki bűncselekményt követett el. Tisztességtelen, hogy engem vádolnak adócsalással! Fel vagyok háborodva, hogy az ostoba pletykák miatt eleve egy védekező pozícióban találom magam, és még nekem kell bizonygatnom, hogy nem követtem el semmit!" – mondta a Borsnak.

"Az lenne a minimum, hogy akiről itt szó van, az felvállalja a nevét. Ha már van olyan bátor, hogy adót csal, akkor legyen annyi gerince, hogy fel is vállalja azt. És akkor nem a becsületes emberekből lenne céltábla" – üzente a másik pornómodellnek, aki ellen a nyomozás zajlik.