Csipkés fehérneműben mutogatja formás melleit Sydney van den Bosch - kép

Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
Nemrég derült ki, válik Sydney van den Bosch és focista férje, Egerszegi Tamás. A TV2 sztárja most már jobban érzi magát a bőrében, de tény, hogy nehéz időszak áll mögötte.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Sydney van den Bosch és férje, Egerszegi Tamás labdarúgó a válás mellett döntöttek. A TV2 Szerencselánya nem most kezdte érezni, hogy valami nem működik köztük a férjével; sokat gondolkodott, amire eljutott oda, hogy megfogalmazza magának, hogy jobb lesz neki egyedül és el akar válni.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Csak azt éreztem, hogy valami nem jó, és azon járt az eszem, hogyan lehetne megjavítani. De aztán rájöttem, hogy ezen már nem lehet javítani. Minden probléma esetén a megoldáson dolgozom, és ezen hiába dolgoztam" - mondta a korábbi szépségkirálynő, a válás okairól itt írtunk korábban.

Azóta egyre jobban érzi magát, szerepelt a Dancing with the Starsban is. Nem titkolta, nem számított arra, hogy kiesik a műsorból, egy héttel a búcsúzás után is arról beszélt, hogy nem érti, miért nem ment át a produkciójuk az embereknek. A közösségi oldalán egyre többet mutat magából, most újabb szexi képek készültek róla.

Lapozzon, és nézze meg a legújabb képét, melyen a melleit mutogatja!