G.w.M továbbra is kórházban van, elmaradhatnak a koncertjei

G.w.M
Vágólapra másolva!
Depresszióval, erős szédüléssel küzd a rapper.
Vágólapra másolva!

"Én azt vallom, hogy minden betegségnek lelki okai vannak, így ez szerintem nála is fennáll. Hosszú hetek óta depresszióban van, és elég mélyen volt... Eléggé megvisel, hogy oda bekerült" – mondta nemrég Kulcsár Edina az Instagramon, aki arról is beszélt, hogy volt amikor sírva könyörgött férjének, hogy szedje össze minden erejét és keljen fel.

Kulcsár Edina a felvétel következő felében meglátogatta férjét a kórházban, aki elmondta, hogy hirtelen rosszul lett egyik este, a bal fülével volt problémája, ami miatt nagyon erősen szédült, egyszer el is esett, utána már nem mert felkelni. "Rámehet a koncertezésre is, most 50-50% a karrierem" – vallotta be akkor G.w.M.

G.w.M nincs jól, erősen szédül tv2

Az egykori szépségkirálynőben még az is felmerült, hogy le kellene mondani férje közelgő koncertjeit, ugyanis az egészsége a legfontosabb. Ennek viszont G.w.M nem igazán örült, szíve szerint ugyanis még betegen is a közönségéhez menne - írta a Bors.

Pedig nagyon úgy tűnik, hogy egyelőre még nem léphet színpadra a rapper, mivel az állapota, Kulcsár Edina elmondása szerint nem javult túl sokat. Ugyanúgy szédülés és rosszullét kínozza, így viszont nem lenne túl okos döntés, újra munkába állnia. Még úgy sem, hogy elvileg a ma estét már családja körében, az otthonában töltheti - de ez az orvosokon fog múlni.