Élő adásban, tévéműsorban szexelt a realitysztár

Vicky Pattison
Vágólapra másolva!
Vicky Pattison az MTV Geordie Shore című valóságshow-jában lett ismert, azóta rengeteg műsorban szerepelt, 5,5 millió követője van az Instagramon. Akkoriban sokat ivott, nemi életet élt a kamerák előtt, most úgy érzi, nem kellett volna.
Vágólapra másolva!

A barna hajú szépség hamar ismertté vált az ivós, partizós realityvel, benne volt minden buliban, később pedig a britek több tévéshow-ban, realityben felbukkant. Magánélete időközben rendeződött, eljegyezte vőlegénye, és szégyenkezve néz vissza a durvább időszakra.

instagram.com/vickypattison/

A Jersey Shore-ra hasonlító műsorban (magyar megfelelője a viszonylag hamar kimúlt Aranypart volt) elég gátlástalanul viselkedett, ezért különösen vicces, hogy prűdnek tartja magát. "Élveztem, amikor fiatalabb voltam, de amikor kicsit idősebb lettem, azt gondoltam, nem biztos, hogy ezt meg tudom csinálni. Ez állítólag ifjúsági kultúra....

Ez egyike volt azoknak a dolgoknak... Kicsit prűd vagyok. Ha szexelek, az azért van, mert szeretem a partnert... Akkoriban azt hittem, hogy ez a helyes dolog, mert mások is így tettek, de ahogy öregszem, rájöttem, hogy ostoba voltam" - magyarázkodott a Daily Star szerint.

Instagram, Vicky Pattison

A Geordie Shore szereplője bevallotta, hogy "nyomás alatt" érezte magát, meg kellett felelnie annak a képnek, amit a tévézők láttak belőle. Olyan volt, amilyennek a producerek szerették volna, hogy legyen a műsorban. "De nem hibáztatom a producereket semmiért, egyszerűen nem voltam eléggé felkészült ahhoz, hogy eligazodjak abban a világban, pláne ennyi alkohollal körülvéve. Fiatal voltam, és éreztem a nyomást, hogy olyan legyek, amilyennek ők akarták, és ettől nagyon tehetetlennek éreztem magam."