Kiderült, mi van valójában Nagy Alekosz és barátnője között

Ázsia Expressz, kaland-reality, TV2, sajtóesemény, UMO Restaurant, 2023.09.18.
Alekosz kedvesével, Rékával vág bele a kalandba
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, már az Ázsia Expressz ideje alatt is megromlott Nagy Alekosz és Varsányi Réka kapcsolata, ugyanis a botrányhős nagyon féltékeny lett Kucsera Gáborra, amivel a nőt az őrületbe kergette. Már a kamerák előtt is szakítottak, majd mégis kibékültek, most Varsányi Réka elárulta, hogy mi történt velük valójában, mióta a műsor véget ért számukra.
Vágólapra másolva!

Varsányi Réka elmondása szerint sokat őrlődött a kapcsolatán Nagy Alekosszal, miután visszaérkeztek Mexikóból is megpróbálták még a folytatást. Nagyon sokat köszönhet a műsornak, az ott szerzett tapasztalatainak, és elmondása szerint már ott is felnyílt a szeme a kapcsolat jövőjét illetően. Elmondta, hogy ő döntött úgy, hogy pontot tesz a kapcsolat végére, és a sok vita ellenére mégsem váltak el rosszul.

Arra kell emlékezni, ami szép volt ebben a kapcsolatban, ami épített. Én nagyon sokat is kaptam ettől a kapcsolattól, olyan tapasztalásokat is szereztem – amiket a műsorban végig is lehetett nézni –, amiket neki köszönhetek. Én így szeretnék erre emlékezni" - mondta a Mokkában Varsányi Réka, akit nagyon megszerettek a tévénézők az Ázsia Expressz miatt, talán ő lett az egyik legnépszerűbb játékosa az idei évadnak.

Visszatérésük után is rengeteg visszajelzést kapott az emberektől, amelyek megerősítették őt a döntésében, valamint kétgyerekes édesanyaként gyerekei érdekeit is szem előtt kellett tartania.

- fejtette ki a TV2 stúdiójában Varsányi Réka, hogy miért gondolta, hogy új fejezetet nyit az életében, aminek Nagy Alekosz már nem lehet a részese.