Megszabadultak a nézők a hatalmasat bukott The Voice-tól

The Voice
Vágólapra másolva!
Az ősz legnagyobb bukása az RTL Klubon a The Voice, nem csoda, hogy az érdektelenség miatt pár élő adás után be is fejezték a műsort. Szombaton megvolt a finálé, nem lesz többet képernyőn a show.
Vágólapra másolva!

Kínosan kevesen nézték az RTL Klub éneklős műsorát, várható volt, hogy pár élő adás után be is fejezik az egészet. A TV2-n futó Dancing with the Star végig sokkal jobban érdekelte a nézőket, a sztárokat a táncparketten hétről hétre sokkal többen nézik.

Szombat este befejezték a műsort, pár élő adás megszabadult tőle az RTL Klub. Korábban mindent bevetettek a műsor készítői, ami csak eszükbe jutott, de teljesen hiábavaló volt minden próbálkozás.

Többek között a péniszét mutogató Galla Miklóst is meghívták a műsorba, hogy aztán a zsűri eljátssza, fogalmuk sincs arról, ki ül a hátuk mögött.

Arra is volt példa, hogy próbálták izgalmassá tenni a műsort különféle csavarokkal, de az értelmetlen szabályok csak rontottak a helyzeten: volt olyan este, amikor Manuel egyből megmentett egy énekesnőt, akit előtte egy perccel még hazaküldött.

Később az ő extrának szánt, de nevetséges öltözetével akartak jobb nézettséget elérni: ha már a show unalmas, hátha a zsűritagról esik majd pár szó. Manuel amúgy korábban sok botrányba keveredett, lopott az iskolában, ahonnan kirúgták, majd sokszor lopott élelmiszerboltból, ruhaboltból - erről itt olvashat.

Forrás: The Voice

Az énekes műsor Facebook-oldalán minden egyes adás után egyre többen jelezték, hogy csalódtak, nem tetszett nekik a The Voice, így nem csoda, hogy gyorsan le is vették a képernyőről.

A 2023-as The Voice nyertese Szakács Erika lett, akit az egyetlen szakmailag valóban értékelhető zsűritag, a világhírű opera-énekesnő, Miklósa Erika készített fel a versenyre.