Durván elhízott Király Viktor, rá sem lehet ismerni - mi történt?

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Király Viktor mögött nehéz időszak áll, ugyanis egy ideje gondok vannak a házasságában. Egy ideig titkolni próbálták feleségével, Király-Virág Anitával, hogy problémáik vannak, majd év elején mégis elismerték, hogy külön élnek. Ez idő alatt Király Viktor külseje is nagyon megváltozott, feltűnően elhanyagolta magát, és durván meghízott, ezzel teljesen megdöbbentette a nyilvánosságot. Most kiderült, hogy valójában mi állhat az énekes elhanyagolt külsejének és teljes lecsúszásának hátterében.
Vágólapra másolva!

Nemrég a Sztárban sztár leszek! színpadán láthatták viszont a nézők Király Viktort, aki Halász Rebekához csatlakozott egy duettre, mint meglepetés sztárvendég.

Az énekes feltűnően zavarban volt, amit be is vallott a színpadon, elmondása szerint azt sem tudta, hogy mit kell csinálnia, amikor a füstfelhőből előlépett.

Bár arra fogta a dolgot, hogy Halász Rebeka sem tudta, hogy ő érkezik a segítségére, és ebből a helyzetből adódott a bizonytalansága, de ettől függetlenül is kellemetlenül érezhette magát, hogy ekkora nyilvánosság előtt kell megmutatnia a megváltozott külsejét.

Halász Rebeka és Király Viktor a Sztárban sztár leszek!-ben. Az énekes mindenkit sokkolt a megjelenésével Forrás: TV2

Mindenkit ledöbbentett, amikor a színpadra lépett, szinte felismerhetetlenre hízva.

Bár az énekes azt állítja, hogy folyton változik a súlya, és máskor is szaladt már fel rá plusz kiló, de a mostani elhízása minden eddigit felülmúlt.

Király Viktor közösségi oldalain is egyre kevesebb olyan képet mutatott magáról, hogy ne látszódjon az, mennyire elhanyagolta magát, viszont a tévében látottak alapján elmondható, hogy komoly gondjai lehetnek.

Király Viktor és felesége az év elején árulták el, hogy válságban a házasságuk, erről a zenész beszélt egy interjúban, Az elmúlt pár hónapban súlyos gondjai lehettek, valószínűleg akkor omlott össze teljesen, amikor kiderült, hogy Király-Virág Anitával el fognak válni, mert nem sikerült megmenteni a házasságukat, valószínűleg akkor hagyta el magát még inkább, hiszen pár hónapja még jó pár kilóval könnyebb volt.

Király Viktor és Király-Virág Anita mégis megpróbálják megmenteni a házasságukat Forrás: Virág Anita/Instagram

Ezek után mindenkit meglepett, hogy végül együtt utaztak Athénba, ahol a hatodik házassági évfordulójukat ünnepelték. Nemrég már arról beszélt, hogy mégis megmentik a házasságukat, és jó úton haladnak, amit elsősorban közös kisfiuk, Kolen érdekében tesznek. Király-Virág Anita is hasonló üzenetet küldött egy követője kérdésére, amiből úgy látszik, hajlik a békülésre.

Illetve ezt a gondolatot nem lehet ráhúzni minden kapcsolatra, mert vannak olyan dolgok, amiket már nem lehet megmenteni például, de ha olyan problémátok van, ami sok-sok melóval jár, akkor jobb nem elfutni, hanem, beleállni és dolgozni rajta" - üzente a kérdezőnek Király-Virág Anita, aki azt kérdezte tőle, hogy szerinte meg lehet-e menteni egy romokban lévő házasságot.

Mindenkit megdöbbentett, hogy a válófélben lévő házaspár együtt utazott Athénba Forrás: Király-Virág Anita Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!