Szomorú posztot tett ki a súlyos beteg Bruce Willisről egyik lánya

FORTRESS (2021) movie cinema filmstill film still action Horizontal FILM
FORTRESS 2021 de James Cullen Bressack Bruce Willis. COLLECTION CHRISTOPHEL © Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films) - Grindstone Entertainment Group - Verdi Productions action (Photo by Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Fi / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Lehet, hogy tovább romlott a színész állapota.
Vágólapra másolva!

Tallulah Willis, Bruce Willis egyik lánya a The Drew Barrymore Show-ban elmondta, hogy apja ugyanaz az ember, aki volt, és ő "megtanulta, hogy ez a legnagyobb dolog, amit kérhet." Bár a demencia miatt nehezen beszél, az érzéseit átadja: "Szeretetet látok, amikor vele vagyok. És ő az apám, szeret engem, ami igazán különleges dolog" - mondta.

Forrás: Collection ChristopheL via AFP/©

A család egyik barátja szerint Demi Moore az olaszországi nyaralása után látogatta meg Willist, és nagyon szíven ütötte, hogy a volt férje láthatóan nem tudta, ki ő. "Demi tartja a kapcsolatot a gyerekekkel és Bruce feleségével, Emmával, de fogalma sem volt róla, hogy Bruce-nak ennyit romlott az állapota" – magyarázta az informátor a Closer magazinnak nemrég. Mint ismert, Demi Moore és Willis 13 évig voltak házasok.

Most Rumer Glenn Willis amerikai színésznő, Bruce Willis és Demi Moore színészek legidősebb lánya jelentkezett egy kedves, régi képpel, ahol a világsztár még teljesen egészséges volt. "Ma igazán hiányzott papa" - írta a színész lánya.

Willis családja 2022-ben jelentette be, hogy a Die Hard-filmek sztárja betegsége miatt visszavonul a színészkedéstől, mivel az állapota komolyan befolyásolja a beszéd, az írás és a nyelv megértésének képességét.