Letartóztatták, bilincsben vitték be a népszerű színésznőt

Tiffany Haddish
Vágólapra másolva!
Tavaly már volt baja a rendőrséggel, most részegen elaludt vezetés közben Tiffany Haddish. 
Vágólapra másolva!

Tiffany Haddish ellen ittas vezetés miatt emeltek vádat Beverly Hillsben, miután állítólag elaludt a volán mögött. Pénteken, kora reggel tartóztatták le, bilincsben vitték el a rendőrök.

Tiffany Haddish IMDb

A rendőrök azt mondták a TMZ-nek, hogy reggel 5.45 körül kaptak egy hívást, miszerint valaki megállt a Beverly Drive közepén autóval, és nem mozdul onnan. A nő a kormányra dőlve aludt, miközben az autó motorja járt, tehát valószínűleg elaludt vezetés közben - nagy szerencséjére nem karambolozott, hanem csak lelassult.

Ez már a második letartóztatása ittas vezetés miatt, 2022 januárjában szintén hasonló körülmények között vitték be Atlanta környékén.

Haddish olyan produkciókban szerepelt, mint a Girls Trip, a Kísértetkastély, az Esti iskola, a Nővérek szabadlábon, Az afterparti, a Mint egy főnök, a Csajos utazás.

A sztároknak sincs bocsánat

A sztároknál sem ritka az ittas vezetés. A napokban ezért tartóztattak le egy ismert zenészt, de a fogdában kiderült, hogy családon belüli erőszakot is elkövetett a Stone Temple Pilots gitárosa, Dean DeLeo. Erről itt olvashat többet.

Pár éve Michael Madsen négy napra börtönbe vonult, miután elismerte a bűnösségét a bíróság előtt. Emellett öt év próbaidőt is kapott, mivel nem először kapták ittas vezetésen. Ugyancsak ittas vezetésért letartóztatták a Vámpírnaplók egykori sztárját, Zach Roeriget, aki annyira részeg volt, hogy még a józansági tesztnél is bedobott volna egy sört.