A Next Topmodel Hungary ausztriai forgatásáról mutatott különleges képet Ördög Nóra

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
A műsor hamarosan jön a TV2-re, Ördög Nóra pedig nagyon örül annak, hogy 25 év tévés munka után először van saját, névvel ellátott széke. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 2024-ben Ördög Nóra műsorvezetésével Magyarországra érkezik a Next Topmodel Hungary. Az Egyesült Államokban 24 évadot megélt tehetségkutató valóságshow (America's Next Top Model) hazai verziójában a modell jelölteknek hétről hétre nem mindennapi fotózásokon és divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük lesz, hogy meggyőzzék a Next Topmodel Hungary négytagú szakmai zsűrijét.

Ördög Nóra most épp Ausztriában forgat a stábbal, íme az új képe:

Instagram

A zsűri:

Axente Vanessa, a különleges szépségű magyar modell, aki fiatal kora óta olyan világmárkákkal dolgozik együtt, mint a Prada, a Chanel, a Calvin Klein a Valentino, a Christian Dior, vagy a Gucci, de vonult már kifutón Louis Vuitton ruhában is. A divatbemutatókon kívül a legnagyobb magazinok is szívesen dolgoznak vele, így kilenc alkalommal szerepelt a Vogue címlapján, de a Harper's Bazaar és az Elle borítóján is tündökölt már. Modell karrierje mellett saját lifestyle márkát hozott létre.

Next Topmodel Hungary zsűri tv2

Tomán Szabina, üzletasszony, befektető, a Tomán életmód program megalkotója, két kislány édesanyja. Szabina tizenöt évesen kezdte el nemzetközi modell karrierjét, rengeteg neves reklámkampány arca volt. Első gyermeke születése után alapította meg saját cégét, amely mára franchise-rendszerben működő sikervállalkozássá nőtte ki magát. 2019-ben a Glamour Women of The Year – az Év Vállalkozója kategória nyertese, 2022-ben megkapta a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége – Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díját. A női munkavállalók és vállalkozók ügyét missziójának tekinti, segítésükre saját mentorprogramot is indított.

Tombor Zoltán, világhírű divatfotós, fotóművész, a kilencvenes évek közepétől fényképez hivatásszerűen. Pályafutása Budapesten kezdődött, 2003-ban Milánóba költözött, majd később New Yorkban telepedett le és épített nemzetközi karriert.

Divat és portré sorozatai megjelentek többek között a The New York Times, a Time, a Vogue és a Harper's Bazaar magazinokban,

és olyan márkáknak fényképezett, mint a Donna Karan, a Jil Sander, az Avéne, a John Lewis vagy a Nanushka. 2020-ban feleségével hazatelepült, itthon elsősorban művészeti munkákon dolgozik, fotográfiái megtalálhatók több intézményi és magángyűjteményben is, valamint számos külföldi és hazai kiállításon vett részt. Zoltán több világhírű modellel dolgozott már, fotózta Palvin Barbarát, Mihalik Enikőt, Srej Zsófiát, valamint két zsűritársát, Axente Vannesszát és Tomán Szabinát is, de olyan hírességeket is lencsevégre kapott, mint Alicia Keys vagy Casey Affleck.

Merő Péter divattervező, akinek ruhakölteményeit nem csak a magyar sztárvilág kedveli. Olyan hírességek is viseltek egy-egy MERO ruhát, mint Pamela Anderson vagy Nastassja Kinski. A legismertebb hazai topmodell, Palvin Barbara menyecske ruháját is ő tervezte, valamint második helyezést ért el Bangokban a Thai Silk Fashion Weeken, ahol a zsűritagok között a világhírű Jimmy Choo és Rocco Barocco is helyet foglalt.