Kiderült miért nem válik Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Négy hónappal a szakítás után papíron még mindig házas Krausz Gábor és Tóth Gabi. A Dancing with the Stars első férfi győztese és az énekesnő kapcsolatának ugyan augusztus 9-én a nyilvánosság előtt is vége szakadt, miután a sztárséf egy közleményben tudatta, hogy hat év után külön utakon folytatják az életüket; a Blikk úgy tudja, a jogi ügyeiket nem zárták le, azaz még nem váltak el.
Vágólapra másolva!

Hiába találta meg a boldogságot Tóth Gabi egy új férfi, Papp Máté Bence táncos oldalán, majd kezdett új életet Krausz Gábor is, a Blikk információi szerint a válópert még nem indították el. Erre utalhat az is, hogy az interneten elérhető nyilvános céges adatbázisban Tóth Gabi az egyéni vállalkozásában még a házas nevével szerepel.

Tóth Gabi és Krausz Gábor - hivatalosan még együtt Forrás: Tóth Gabi/Instagram

De vajon mi az oka annak, hogy a gyors lezárás helyett ezt az utat választották? Gabit a lap nem érte el, Gábor pedig egy üzenetben annyit írt, hogy erre a kérdésre nem tud válaszolni, ám az egykori szerelmesek környezetéből egyszerű magyarázatot kaptak:

még nem volt idejük ezzel foglalkozni.

Az első hetekben, amikor kiderült, hogy vége a házasságuknak, túl sok volt a fájdalom és az indulat ahhoz, hogy bármit higgadtan, mélyebben meg lehessen beszélni. Az egyértelmű volt, hogy

a közös kislányuk nevelését illetően kell mindenekelőtt megegyezniük,

hiszen Gábornak és Gabinak is az volt a legfontosabb, hogy Hanni a lehető legkevésbé sérüljön az új helyzet miatt - magyarázta a lap informátora, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy nem sokkal ezután derült ki, Krausz Gábor Mikes Anna oldalán elindul a TV2 táncos műsorában; illetve - amint azt később nyilvánosságra hozta - , hogy

egy remek külföldi munkalehetőséget is kapott, így a két új feladat minden idejét lekötötte.

Gabi pedig a fellépései mellett a Sztárban sztár leszek! múlt hét végén befejeződött évadára koncentrált.