A Farm VIP sztárja nekiment a celebeknek

Szabyest, Farm VIP 2023
Szabyest
Vágólapra másolva!
A zenész szerint fontos, hogy a fiatalok szakmát tanuljanak és több lábon álljanak, és ne akarjanak mindenáron sztárok lenni - írta a Ripost.
Vágólapra másolva!

Szabyest az internetnek köszönhetően lett ismert zenész, azonban azt már kevesebben tudják róla, hogy média designerként végzett az egyetemen - írta a lap. Az énekes éppen ezért a legújabb videójában arról beszél, hogy a

pályaválasztás előtt álló fiataloknak érdemes elgondolkodnia, hogy a sztárság helyett rendes szakmát válasszanak.

"Valljuk be, aki jól és szépen dolgozik az egy laikusnak is szép tud lenni. Nem fog számítani, hogy az ember hideg burkoló, festő, vagy szakács. Manapság sok olyan videót látok a neten, ami akár referencia is lehetne" - mondta Szabyest, aki azt is hozzátette, hogy véleménye szerint az kell, aki emberi. Ezért is döntött úgy az énekes, hogy a szakmatszerzek.hu kezdeményezése mellé állva népszerűsíti a kétkezi munkákat.

Az influenszerek élete sokkal árnyaltabb, mint az kívülről látszik. Mert lehet, hogy az egyik hónapban felveszi a sok pénzt, az elkészített videók mellé, de mi van ha a következő hónapokban nem jön megkeresés. Akkor is élnie kell az influenszernek valamiből, ezért gondolja azt, hogy több lábon kell állni - mondta.

A tartalmatlanságot nem szeretem, szerintem

- mondta a Farm VIP játékosa.