Új szerelemről beszélt Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta
Vágólapra másolva!
Remekül érzi magát Zalatnay Sarolta, ezt a születésnapján, december 14-én mondta egy interjúban. Az énekesnő nem áll meg, nincs hiány a fellépésekből, de karácsonykor ő is pihen. Hogy mi az, amit ki nem hagyna ünnepekkor és, hogy foglalt-e a szíve, azt most elárulta.
Vágólapra másolva!

Egy adventi koncerttel kezdte a hetet Zalatnay Sarolta, ezt a Borsnak adott interjújában mondta az énekesnő.

Hogy legyen még erőm arra, hogy örömet okozzak a dalaimmal az embereknek és arra a sok-sok tervre, amit még szeretnék megvalósítani. Például, hogy öltöztessük új, modernebb, fiatalos köntösbe a slágereimet. A Hosszú forró nyár, amit DR BRS-sel csináltunk, hatmilliós elérése lett, ami hatalmas szám. Ezért szeretném az Apácát, vagy a Tölcsért csinálok a kezembőlt is felújítani, mert haladni kell a korral" – kezdte Zalatnay Sarolta a lapnak, aki azt is elárulta, óvatosnak kell lennie az étkezéssel.

"Gyerekkoromtól epeérzékeny vagyok, vigyáznom kell arra mit eszem, na jó nem szülinapkor, meg karácsonykor. De hiú vagyok, és még mindig a szűk gatyát akarom felvenni, de most felszaladt 6-8 kiló. Az a baj, imádom az édességet, minden olyat, ami hizlal! Van is az a mondás, hogy minden ami jó, az hizlal, vagy erkölcstelen, és nekem mindkettőben van olyan, amit nagyon szeretek. Utóbbit, vagyis ami erkölcstelen bevállalnám még néha, de sajnos abból egyre kevesebb van."

Zalatnay Sarolta arról is beszélt, a születésnapján édesanyja sírjához is kimegy egy csokor virággal. A művésznő összegezte az elmúlt 75 évet, ami nagyon tartalmas volt.

Ha akkor másképp döntök, férjhez megyek, kint maradok, kint építem a karrieremet, talán másképp alakult volna az életem! Az lehetett volna egy fordulópont, de persze sosem lehet tudni. Ha akartam volna, lett volna Bee Gees esküvőm, akkor ma lenne jogdíjam is, de én sose tudtam így gondolkozni. Amit hiába bánok és nagyon nagy kudarcként élek meg, hogy nem születhetett gyermekem... Ez örök életemre elkísér!"

Az énekesnő szerint a szerelem nem kor kérdése, de már nem szeretne több szomorúságot az életébe.

"Szerintem ez sosem múlik el, akárhány éves is az ember! Én is vágyom rá, de már nem teszek érte egy lépést sem, mert nem akarok már több kudarcot átélni, volt már elég az életemben!"

Forrás: Zalatnay Sarolta /Instagram