Kulcsár Edina majdnem 100 kiló volt a szülés előtt

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina hét hónapja szülte meg a harmadik gyerekét, azóta folyamatosan próbálja leadni a terhesség alatt felcsúszott kilókat.
Vágólapra másolva!

Sokan úgy vélik, hogy Kulcsár Edina már alig hasonlít a régi önmagára, nagyon megváltozott, mióta megismerte új férjét, G.w.M-et. A megváltozott stílusa mellett a felszedett kilói miatt is sokan bántják. Aa szülése óta sokat fogyott, de állítja, nem diétázik, és nem is szeretne már modell-vékonyra fogyni.

"Úgy gondolom, mostanra lett egészséges a testképem. Amikor most visszatekintek a korábbi modell fotóimra, túl vékonynak látom magam, pedig a 60 kilómmal a 173 centis magasságomhoz még akkor is tovább akartam fogyni. Minden testalkat kérdése, a kilók száma pedig csak egy adat a mérlegen, ami még nem árul el semmit. Most már úgy gondolom, akkor valamiféle testképzavarral küzdöttem, hogy nem láttam magam elég vékonynak" – kezdte a Blikknek Kulcsár Edina.

Szerencsésnek tartom magam, mert egyenletesen oszlanak el rajtam a kilók és ma már nem szeretnék megfelelni semmiféle ideálnak" – mondta az egykori szépségkirálynő, aki nemrég ugyan újra edzésba állt, ám drasztikus fogyókúrát nem tervez.

Kulcsár Edina elégedett a külsejével Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

" A két nagyobbik gyerek már négyhónaposan kóstolgatott mást is, Amara azonban erre még nem nyitott. Noha igyekszem odafigyelni arra, mit eszem, semmit nem vonok meg magamtól. Nemrég csatlakoztam egy online csoporthoz édesanyámmal, és ez jó, mert egymást motiváljuk, kis házi versenyeket rendezünk egymás között. Szeretnék feszesebb, izmosabb lenni, és büszke vagyok rá, hogy már hat kilót fogytam a szülés óta, többet viszont már nem nagyon szeretnék.

Persze súlytöbblet nagy része gyorsan le is ment a szüléssel, a többin pedig egy kis sport segített" - tette hozzá.