Senki nem érti, mi történhetett Kecskés Enikő és T. Danny között

Kecskés Enikő
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, hosszú idő után felvállalta kapcsolatát T. Danny és Kecskés Enikő, akik sokáig titkolták a nyilvánosság előtt, hogy egy párt alkotnak. A korábbi híresztelések szerint voltak már mosolyszünetek a kapcsolatban, de nem beszélnek a magánéletükről. Most a modell furcsa viselkedése arról árulkodik, hogy újra gondjaik lehetnek, a követők nem értik, mi történhetett a párral.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz és a Dancing with the Stars sztárjai a táncos showműsorban fedték fel, hogy valóban egy párt alkotnak, de nem lehet sokat tudni kettejükről. Most Kecskés Enikő azonban olyat tett, amit senki sem ért igazán, hogy mi lehetett a célja, ugyanis egy másik férfival osztott meg közös fotót az Instagram-oldalán, majd pár órával később el is tüntette azt.

A képen lévő férfi nem más volt, mint korábbi versenytársa, Pető Brúnó is, akivel T. Danny is nagyszerű kapcsolatban van, már dolgoztak is együtt korábban. Kecskés egyáltalán nem adott magyarázatot arra, miért tüntette el a közös fotókat, amelyek egy eseményen készültek, de sokan azt találgatják, hogy bosszantani akarta T. Dannyt, mert az féltékeny lehetett a fotó miatt, míg mások egy helyesírási hibát emlegetnek a bejegyzésben, ami miatt törölhette azt a modell - írja a Bors.