Egyre ijesztőbb képeket mutogat magáról a látványosan megöregedett Pamela Anderson - fotók

Vertical HEADSHOT CLEAVAGE
US actress Pamela Anderson attends the Premiere of the new show "Bionic ShowGirl" at the "Crazy Horse" cabaret on June 3, 2019 in Paris. (Photo by Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy újabb ostoba és abszurd trend terjed az öregedő sztárok körében, akik smink nélküli, ronda képeikkel akarják magukra felhívni a figyelmet. Korábban is voltak, akik így próbáltak érvényesülni, hiszen máshogy már nem foglalkoztak velük, de a meghökkentő képeik láttán újra közbeszéd tárgyai lettek. Ezzel próbálkozik most Pamela Anderson is, aki először egy magazin kedvéért mutatta meg magát smink nélkül, és olyan sikert aratott vele, hogy azóta sem tud leállni a ronda fotók mutogatásával. Anderson sikerén felbuzdult több korabeli sztár is, akik szintén próbálkoznak azzal, hogy ronda fotóik által több figyelmet kapjanak, de az egykori Baywatch-sztárt képtelenség ebben túlszárnyalni.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson

Az 56 éves, kanadai származású színésznő és modell egykor valódi szexszimbólumnak számított, a hatalmas melleivel, vékony derekával, szőke hajával. A nagy áttörést a Baywatch hozta meg számára, melyben C.J. Parker szerepét játszotta öt éven át.

Pamela Anderson a Baywatch-ban C.J. Parker szerepében vált igazán ismertté Forrás: Collection Christophel via AFP

A színésznő modellként kezdte, amikor 1989-ben felfedezte őt egy kanadai sörgyár, amikor egy focimeccsen az ő terméküket reklámozó pólót viselt, majd hivatalosan is felkérték reklámarcuknak. Így fedezte fel Pamela Andersont a legnépszerűbb férfimagazin, a Playboy, melynek a címlapján ő a legtöbbször szereplő playmate, ugyanis 14 alkalommal pózolt a borítóján.

Pamela Anderson 14 alkalommal szerepelt a legismertebb férfimagazin címlapján Forrás: Instagram

A szexi színésznő sokáig élt a testéből, ezért is csináltatta meg a melleit, kezdett el kollagéninjekciókat adatni magának, eredetileg barna haját pedig kiszőkítette, de ő ezt sosem szégyellte. Anderson élete során rengeteg férfivel élt együtt, de legmeghatározóbb kapcsolata Tommy Lee amerika rockzenésszel volt, akivel különös pornóbotrányba is keveredtek házasságuk idején, amikor kiszivárgott a házi szexvideójuk. Az egykori házaspárnak két gyereke született, Brandon és Dylan.

Pamela Anderson és gyerekei apja, Tommy Lee. Válásuk után pár évvel újra megpróbálták együtt, de nem működött a kapcsolatuk Forrás: Getty Images via AFP/2005 Getty Images/Frazer Harrison

Bár Pamela Anderson a mai napig aktív a filmiparban, mégsem ér el olyan sikereket, mint fiatalabb korában, amikor a szexi szőke nő karakterét játszhatta. Egy ideje hanyatlik a karrierje, hiszen már 56 éves, és egyre kevesebb felkérést is kap. Egy ideig próbálta fenntartani a korábbi látszatot, de hiába sminkelte betegesen magát, már látni lehetett, hogy bizony eléggé megöregedett.

Pamela Anderson az év elején vállalt smink nélküli fotózást, mindenkit ledöbbentett Forrás: Pamela Anderson Instagram

Ezért úgy döntött, hogy ezt az oldalát fogja megmutatni azért, hogy újra beszéljenek róla az emberek. Az év elején vállalt egy smink nélküli fotózást egy magazin kedvéért, bár akkor valószínűleg profi fotósok filterezték és restuálták a képeit.

Az 56 éves, kanadai származású színésznő és modell egykor valódi szexszimbólumnak számított Forrás: Pamela Anderson

Andersonnak ez akkora sikert hozott, hogy úgy döntött, stílust vált. Azóta folyton smink nélküli, ronda fotókon mutogatja magát a közösségi oldalán, sőt, nagyobb eseményeken is így jelenik meg. A 2023-as párizsi divathéten nem elég, hogy smink nélkül, de slamposan, egy túlméretezett, férfias öltönyben jelent meg, igénytelenül, kócos hajjal.

Pamela Anderson stílust váltott, 2023-as párizsi divathéten ilyen slamposan jelent meg Forrás: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images//Daily Star
Pamela Anderson folyamatosan sokkolja követőit az új fotóival, melyeken egyre felismerhetetlenebb Forrás: Pamela Anderson Instagram

Kim Basinger

Egy ideje már visszavonult Kim Basinger, aki a kilencvenes években szintén valódi szexszimbólumnak számított. Ma már szinte semmit sem lehet tudni róla, azt sem, hogy hogy néz ki valójában, mert az utóbbi években inkább csak szinkronmunkákat vállal.

Kim Basinger valódi szexszimbólum volt régen, ma már visszavonult a nyilvánosságtól Forrás: Mokép

A 70 éves színésznő nyilvánosan is ritkán mutatkozik, de nemrég sikerült lencsevégre kapnia egy szemfüles lesifotósnak, ahogyan slamposan mászkált Los Angeles utcáin. Basinger sem adott sokat a megjelenésére, smink nélkül, hatalmas szalmakalapban, kinyúlt melegítőben és egy papucsban jelent meg, ehhez még egy hatalmas szürke kabátot is magára vett, így még nevetségesebben festett.

Az utolsó nyilvánosságra hozott fotó Kim Basingerről, ami 2023 szeptemberben készült Forrás: GC Images/2023 MEGA/Mega
A 70 éves színésznő már csak árnyéka önmagának, szinte semmit sem lehet tudni róla Forrás: GC Images/2023 MEGA/Mega

A többi öregedő sztár smink nélküli fotójáért lapozzon, a cikk folytatódik!