Megmutatta életmentő műtétje után újszülött gyerekét Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian
Vágólapra másolva!
Az amerikai celeb és valóságshow-sztár, Kourtney Kardashian nemrég adott életet negyedik gyerekének, akivel súlyos komplikációk léptek fel a terhessége során, ezért életmentő műtétet hajtottak végre rajta azért, hogy megmentsék a magzatot. Azóta a kisfiú megszületett, de még csak most mutatta meg őt nyilvánosan.
Vágólapra másolva!

Kim Kardashian nővére, Kourtney Kardashian ma már négy gyerek édesanyja, férje a Blink-182 dobosa, Travis Barker, akivel felesége egy koncerten közölte, hogy újra gyerekük születik. Azonban egyikük sem gondolta három gyerekük után, hogy épp a negyedik terhessége alatt lesznek gondok, viszont nagyon hálásak az orvosoknak a gyors közbeavatkozásért, hogy megmentették kisfiuk életét.

- írta korábbi bejegyzésében a valóságshow-sztár, aki a műtét után nagyon titkolózott a terhességéről, azt sem lehet tudni, hogy pontosan mikor adott életet a kisfiúnak. Szülei a Rocky nevet válaszották gyereküknek, és ezt a napokban tudatták a nyilvánossággal, azonban valószínűleg már egy hónapja otthon vannak - írja TMZ.

A képek között lapozhat: