Kiderült: egyre jobban utálja egymást Tóth Andi és Marics Peti

Marics Peti és Tóth Andi
Marics Peti és Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi és Krausz Gábor válása okozta legnagyobb meglepetést idén, de sokakat megdöbbentett az is, hogy Stana Alexandrát elhagyta Meggyes Dávid, magára maradt kislányával Radics Gigi és Judy, a megcsalások miatt pedig a válás mellett döntött Kucsera Gábor és Tápai Szabina. 2023-ban ért véget Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata, de rengeteget veszekedett és többször szakított Király Viktor és a felesége, valamint Dudás Miklós és Szigligeti Ivett is.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Nyáron, váratlanul jelentette be Tóth Gabi és Krausz Gábor, hogy házasságuk nem működik, külön folytatják az életüket. A hír sokakat megdöbbentett, az okokról itt írtunk.

Hat év után döntöttek a válás mellett Forrás: Krausz Gábor Instagram

Krausz Gábor a napokban elárulta, még karácsony előtt jártak a bíróságon, ahol elválasztották őket. Mindenben megegyeztek, hivatalosan sem házasok többé. "Teljes egyetértésben ültünk egymással szemben, mindenben megállapodtunk, nem volt semmilyen vitás kérdés. Mindkettőnknek a lányunk, Hanni a legfontosabb, akit továbbra is együtt nevelünk, tehát közös felügyeletben állapodtunk meg."

Tóth Gabi nemrég itt beszélt a válás okairól. Kicsit korábban az énekesnő egy hosszú bejegyzésben számolt be arról, hogy mennyi problémájuk volt a házasságukban Krausz Gáborral, és kitért arra is, hogy csak a szakításuk után kezdett ismerkedni az új barátjával, a Fricska táncosával.

Tóth Andi és Marics Peti

Hónapokig idillinek tűnt a szerelmespár története, azonban kiderült, a háttérben korántsem volt minden rendben. Sokaknak már gyanús volt a Sztárban sztár zsűritagjainak viselkedése, de Tóth Andi csak jóval később vallotta be nyilvánosan, hogy már nincsenek együtt a barátjával, akivel akkoriban már együtt is éltek.

Tóth Andi és Marics Peti igazi álompárnak tűntek Forrás: Tóth Andi Instagram

Hónapokig foglalkoztak a lapok a szakítással, a felek pedig folyamatosan üzengettek egymásnak, nyilvánosan és erőszakosan veszekedtek, azóta pedig nagyon sok megnyilvánulásukból kiderül, hogy gyűlölik egymást. Egyáltalán nem sikerült békében elválniuk, nemrég összefutottak a TV2 stúdiójában, ahol nagyon kínosan viselkedett egymással az egykori álompár.

Radics Gigi

Idén derült ki, hogy Radics Gigi és szobrász párja, Mikus Áron a szakítás mellett döntöttek. Három év együttélés és gyerekük születése után sem házasodtak össze, úgy tűnik, hogy a párkapcsolati problémáik is meggátolták őket ebben.

Radics Gigi már nyitott lenne egy új kapcsolatra Forrás: tv2

Augusztusban jelentették be hivatalosan is, hogy szétváltak, azóta egyszer szólalt meg a témában az énekesnő.

Ha két ember élete különválik, az nem okvetlenül tragédia, és nincs kőbe vésve, hogy ebből csak rossz következhet, kisülhet belőle valami jó is.

Én most egyszerűen csak élvezem az életet Bellával" - magyarázta Radics Gigi aki igyekszik a jövőbe tekinteni, a múltat pedig lezárni, nem rágódni rajta.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!