Bíróság elé állítják Pierce Brosnant

Pierce Brosnan 2020
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: Pierce Brosnan attends the 77th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California. Jon Kopaloff/Getty Images/AFP (Photo by Jon Kopaloff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Pierce Brosnant azzal vádolják, hogy a Yellowstone Nemzeti Park védett termálterületén belement egy meleg vizes forrásba.
Vágólapra másolva!

Pierce Brosnan nem forgatás miatt ment a parkba, személyes látogatást tett ott november 1-én. Az AP cikke szerint a 70 éves színész a Yellowstone északi részén lévő Mammoth Terraces területén tért be egy tiltott területre.

Ezért 2024. január 23-ára beidézték a világ legrégebbi nemzeti parkjának bírósági termébe.

Mint írta a portál, a Mammoth Terraces forró vizű forrásokkal van tele. A tiltott területekre való belépés veszélyes lehet: az évi több millió látogató közül néhányan csúnyán megsérültek eddig is, mert figyelmen kívül hagyták a figyelmeztetést, ami megtiltja, hogy letérjenek az ösvényről. Börtönbüntetést, súlyos pénzbírságot és a parkból való kitiltást is rendszeresen szabnak ki a szabálysértőkre.

Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Jon Kopaloff